treće izdanje

Sutra se na istarskim prometnicama održava Ironman 70.3, evo koje će ceste biti zatvorene

| Autor: Glas Istre
(Foto Plava laguna)

(Foto Plava laguna)


U nedjelju 20. listopada istarskim cestama odvijat će se treće izdanje triatlonske utrke Plava Laguna Ironman 70.3 Poreč, Istra – Hrvatska. Na utrci će sudjelovati više od 1.800 rekreativnih triatlonaca, a start utrke je u 8 sati ispred Hotela Parentium Plava Laguna. Na prometnicama kojima prolaze biciklisti te trkači, za vrijeme trajanja utrke na snazi će biti posebna regulacija prometa te će se pojedine prometnice zatvarati za promet.

Iako će pojedinim dionicama biti otežano prometovanje u svakom trenutku biti će ponuđene i označene alternativne mogućnosti dolaska građana do traženih destinacija. Posebna prometna regulacija će se odvijati u sljedećim terminima i područjima: od 8 do 10 sati na državnoj cesti D-75 (kružni tok Aquacolours do Funtane); od 8 do 14 sati od Aquacoloursa Porečka zaobilaznica D-75 do Kukci te Županijska cesta 5042 do Višnjana. Alternativni pravci za dolazak iz smjera Pazin - Poreč bit će omogućen preko Višnjana - Kaštelira -Tara, a za izlazak Poreč - Pazin preko naselja Valkarin - Musalež. Ulazak u Poreč sa sjeverne strane bit će moguć cijeloga dana kroz Gornje Špadiće.

Od 10.30 do 16.30 sati za automobilski će promet biti zatvorene ulice Rade Končara (Viale) - Obala M.Tita.

Neovisno o privremenoj regulaciji prometa koja će biti na snazi tijekom dana, hitne službe i sva vozila koja imaju za cilj brigu o sigurnosti i zdravlju stanovnika bit će propuštena uz povećane mjere osiguranja. Bit će puno volontera koji će upućivati na alternativne pravce kretanja, koji će uz to biti jasno označeni.

(Foto Ironman)(Foto Ironman)

(Foto Ironman)(Foto Ironman)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter