večeras u pazinu

Nastavlja se raznovrsno Ljeto u parku uz bogat program. Donosimo detalje

| Autor: Mladen Radić
(Foto: Promo)

(Foto: Promo)


Centar za kulturu i obrazovanje Pazin najavljuje nastavak programa »Ljeto u parku« u Parku istarskih velikana koji je prošlog tjedna oduševio brojne posjetitelje uz inspirativni razgovor s autoricom Stelom Cavrić i nastup energičnog trija The Good Mixer, te uzbudljivi filmski pub kviz i projekciju romantičnog filma »Prošli životi«.

Program pod naslovom »Kreativna maneštra« započinje u četvrtak u 19 sati kada je na redu radionica »Ča-iku poezije« pod vodstvom Ane Galant, a sudionici će imati priliku stvarati haiku poeziju na čakavskom dijalektu. Ova jedinstvena radionica nudi uranjanje u lokalnu kulturu i kreativno izražavanje.

(Foto: Promo)(Foto: Promo)

Za sudjelovanje je potrebna prijava na [email protected]. Nakon radionice u 21 sat nastupa Aldo Foško Collective sa svojim jazz repertoarom, a večer će završiti uz plesne ritmove DJ Nena, koji će osigurati zabavu do kasno u noć.

U petak u 19 sati na redu je kreativna radionica i predstava za djecu »Maca papučarica« u organizaciji Udruge Birikina iz Pule koje će razveseliti najmlađe posjetitelje. U 21 sat sklopu ljetnog kina i programa »Ljeto u mreži«, bit će prikazan Disneyev animirani klasik »Tarzan«, idealan za cijelu obitelj.

Ulaz je slobodan za sve, a manifestacija se održava uz potporu Grada Pazina, Hrvatskog audiovizualnog centra i Turističke zajednice središnje Istre.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter