potpore

Vodnjan sufinancira zamjenu azbestnih krovova

| Autor: Glas Istre
(Arhiva)

(Arhiva)


Grad Vodnjan objavio je javni natječaj za sufinanciranje provedbe programa uklanjanja krovnih pokrova koji sadrže azbest na području.

Pravo podnošenja prijave imaju fizičke osobe, udruge, sportski klubovi te druge pravne osobe koje djeluju na području Grada i čije se djelovanje djelomično ili u potpunosti financira iz proračuna provoditelja natječaja te od posebnog su interesa za provoditelja natječaja.

Sufinancirat će se zamjena azbestnih pokrova u iznosu od 50 EUR po m2 do maksimalnog iznosa od 2.500 eura za obiteljske kuće i 2.500 eura za više stambene zgrade i objekte u kojima sjedište ima pravna osoba.

Neprihvatljivi za sufinanciranje biti će objekti čija je gradnja u tijeku, objekti za koje postupak legalizacije nije okončan i objekti koji se nalaze izvan građevinskog područja.

Korisnici su dužni na propisan način zbrinuti kompletnu količinu azbesta koja se zamjenjuje te će kao dokaz o tome morati dostaviti dokumentaciju ovlaštenog sakupljača koja to potvrđuje.

Natječaj je otvoren do 1. prosinca ili do iskorištenja sredstava. Sva sredstva za zamjenu azbestnih pokrova osigurava Grad. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter