Turistička zajednica grada Poreča

Besplatna edukacija za iznajmljivače u Poreču: "Sve što trebate znati o iznajmljivanju apartmana, vila, kuća za odmor"

| Autor: Glas Istre
(Snimio Vladimir Franolić)

(Snimio Vladimir Franolić)


Turistička zajednica grada Poreča u suradnji s turističkom agencijom Adriagate u petak, 23. veljače organizira besplatnu edukaciju za iznajmljivače pod nazivom "Sve što trebate znati o uspješnom iznajmljivanju apartmana, vila, kuća za odmor".

Radionica će se održati u Udruženju obrtnika u Poreču u 18 sati, a trajat će sat i pol vremena. 

Predavačice na edukaciji će biti Petra Bulat, stručnjakinja za turizam s preko 15 godina rada u turizmu i specijalizirana za privatni smještaj koja je radila na nekoliko projekata koji uključuju razvojne projekte destinacije i specijalan projekt za vile. Predavačica će polaznike upoznati s brojkama, kada treba otvoriti kalendare, gdje se oglašavati i kako upravljati recenzijama.

Danijela Kuzmić, zastupnica za Istru u Adriagateu, specijalizirana za privatni smještaj i s višegodišnjim radnim iskustvom, poznaje sve velike i male trikove koje iznajmljivače mogu gurnuti u sami vrh iznajmljivanja i popuniti sezonu bez rupa.

Teme koje će se se obrađivati su: turizam u brojkama, prilagodba smještaja potrebama i željama gostiju, kako popuniti predsezonu i posezonu, koja je najtraženija dodatna ponuda, kako brendirati smještaj i isticanje od konkurencije, kako kreirati cijene i popuste, kako upravljati recenzijama, što učiniti u slučaju štete u objektu, kako poslovati putem društvenih mreža, portala i turističkih agencija i koji su zakoni i obveze svih privatnih iznajmljivača.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijava na radionicu je obavezna, a svi zainteresirani mogu se prijaviti isključivo putem online prijavnice koja se može naći na web stranici Turističke zajednice Poreč - myporec.com.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter