"VOLIN SVOJE MISTO! – KALENDAR 2024."

Općina Medulin raspisuje fotonatječaj za izradu kalendara za 2024. godinu

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Općina Medulin radi promocije znamenitosti, prirodnih ljepota i tradicije svoga područja raspisuje Fotonatječaj za pod nazivom "VOLIN SVOJE MISTO! – KALENDAR 2024."

Na fotonatječaj se mogu prijaviti svi fotografi (amateri i profesionalci), neovisno o mjestu prebivališta, uz uvjet da su motivi fotografija koje prijavljuju: prirodne ljepote, znamenitosti, panorame i dr., snimljene isključivo na području općine Medulin.

Svaki autor može sudjelovati u fotonatječaju s najviše 3 autorske fotografije, a dostavlja ih uz ispunjenu prijavnicu putem e-maila na adresu [email protected], najkasnije do petka, 17. studenog.

Po zaprimanju svih pristiglih prijava na natječaj, žiri će odabrati fotografije koje će biti objavljene u kalendaru Općine Medulin za 2024. godinu. Autori izabranih fotografija nagraditi će se objavom potpisane fotografije u kalendaru te s 5 primjeraka kalendara. Općina Medulin posebno će nagraditi tri prvorangirana rada novčanim nagradama.

Sve informacije i propozicije natječaja kao i prijavnica koju je nužno ispuniti za sudjelovanje dostupni su za preuzimanje na službenim web stranicama Općine Medulin na poveznici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter