NA SNAZI POSEBNA REGULACIJA PROMETA

Slavni glumci stižu u Labin i Rabac: Od četvrtka kreću pripreme za snimanje Netflixove serije

| Autor: Branko Biočić
Trg u labinskom Starom gradu (Snimio Branko Biočić)

Trg u labinskom Starom gradu (Snimio Branko Biočić)


Od 6. do 10. studenog neće biti moguće parkiranje na Titovom trgu, u Ulici Paolo Sfeci, šetalištu San Marco te na fortici. Alternativno besplatno parkiranje biti će moguće parkiralištu Rialto te kod gradskog groblja. Za stanare starogradske jezgre u danima snimanja biti će osiguran besplatan i posebno označen dio parkinga Rialto.

Razlog su pripreme i snimanje Netflixove serije "Šakalov dan" u labinskom starom gradu i na rivi u Rapcu koje započinju već u četvrtak, 2. studenog. U seriji glumi Oscarom nagrađen glumac Eddie Redmayne i glumica Ursula Corbero koja se proslavila ulogom pljačkašice Tokio u seriji "Casa de papel".

Oni su već snimali na području Rapca, a sada se snimanje nastavlja na zanimljivim lokacijama starog grada Labina, a kako saznajemo, snimat će se i scena odlaska broda s rive u Rapcu.

Zbog kaskaderskih proba u četvrtak i petak, 2. i 3. studenog, na Titovom trgu u Labinu biti posebna regulacija prometa uz povremena zatvaranja u trajanju od maksimalno deset minuta te će biti onemogućeno parkiranje na Titovom trgu, u ulici Paola Sfecija i djelomično u starogradskoj jezgri, odnosno na šetalištu San Marco i Fortici.

Ulice Starog grada Labina postati će kulisa serije koja će se prikazivati na Netflixu koji ima oko 247 milijuna korisnika diljem svijeta. U petak, 3. studenog, snimanje će se odvijati i na Rivi u Rapcu a od 6. do 10. studenog u Starom gradu na lokacijama Titovog trga, Šetališta San Marco, ulici Paolo Sfeci te na Fortici i ulicama starogradske jezgre.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter