istra sve atraktivnija filmašima

U Labinu i Rapcu snimali se kadrovi za Netflixovu seriju "Šakalov dan". Filmske kamere se uskoro opet vraćaju na istarski poluotok

| Autor: Glas Istre
Sa snimanje u Rijeci (Snimio Vedran Karuza / Novi list)

Sa snimanje u Rijeci (Snimio Vedran Karuza / Novi list)


Nedavno završeno snimanje serije “Šakalov dan” u Rapcu, serije koja se snimala za Netflix na lokaciji rabačke šetnice i Vile za odmor Rosa dei Venti vlasnika Mauricia Batelića, potvrdilo je kako Labin i Rabac mogu zaista pružiti nešto posebno, javlja IstraIN.

Naime, radi se o seriji svjetske produkcije koja se snima na najvišoj razini, a glavni glumci su oskarovac Eddie Redmayne i glumica Úrsula Corberó koja se proslavila ulogom pljačkašice Tokio u seriji “Casa de papel”.

Snimalo se i u vili za odmor Rosa dei Venti (Foto: Villas Rosa dei Venti Facebook)Snimalo se i u vili za odmor Rosa dei Venti (Foto: Villas Rosa dei Venti Facebook)

Kako pišu nacionalni mediji, nastavak serije snima se u Vrsima, a snimanje se osim u Rapcu odvija i u Rijeci te Dubrovniku. Bit će nastavljeno i u studenom na području Starog grada Labina s novim scenama ove zanimljive serije.

Upravo ove lokacije nisu slučajno izabrane te su jedne od najljepših u Europi koje će se prikazivati milijunima korisnika diljem svijeta te će Labin i Rabac biti prikazani u domovima diljem svijeta.

Sve je veći interes za snimanjima sličnih mega produkcija sa željom da kulisa bude upravo istarski grad što dokazuje kako smo uz Dubrovnik jedna od zanimljivijih destinacija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter