ove subote

Poziv na radionicu "Sudjeluj i djeluj" u sklopu projekta "Mladi u fokusu" u Medulinu

| Autor: Glas Istre
(Foto Općina Medulin)

(Foto Općina Medulin)


Općina Medulin poziva mlade da se pridruže na radionici "Sudjeluj i djeluj" koja se održava u sklopu projekta "Mladi u fokusu".

Radionica će se održati ove subote s početkom u 10 sati u prostorijama 3MC-a Medulin (Centar 58, Medulin).

Iz Općine Medulin kažu kako je potrebno imati ideju koju želite da vam Općina financira. Ta ideja ne mora biti do kraja razrađena, to se može učiniti i na radionici. To može biti uređenje nekakve manje zone, mogu biti neke radionice, druženja, filmovi, što god mislite da je potrebno, a želite realizirati do kraja godine. Vrijednost ideje može biti do maksimalno četiri tisuće eura, a poželjno je da je i manje kako bi se više ideja moglo realizirati do kraja ove godine.

"Niti jedna ideja nije bezvezna, niti jedna ideja nije nevažna! Sve vaše ideje su nam važne, potrebne i želimo ih realizirati! Općina Medulin sredstva će predvidjeti i u proračunu za 2024. godinu, stoga ako vaša ideja ne bude realizirana kroz ovaj proračun, ona može biti planirana u sljedećem proračunu!", poručuju iz Općine.

Dolazak je potrebno potvrditi do petka, 3. studenog, putem obrasca na linku. Za sve je sudionike prisustvovanje besplatno, a osiguran je i prigodan domjenak, materijali, ali i prijevoz ukoliko nemate mogućnost samostalno doći.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter