KONCERT POZNATOG PJEVAČA

NOVI DATUM: Massimo 8. listopada nastupa u Vrsaru

| Autor: Mladen RADIĆ
Massimo

Massimo


Nakon što je njegov najavljeni koncert koji se u sklopu festivala "U zagrljaju glazbe, kamena i mora" trebao održati u kamenolomu Montraker odgođen zbog kiše, koncert Massima Savića održat će se u petak, 8. listopada u vrsarskoj sportskoj dvorani Saline u 20 sati.

Kao što je i sam istaknuo, počašćen je što će odraditi koncert pred svojom publikom u Vrsaru. Iako je svoj nastup trebao imati 26. rujna, kao posljednji izvođač na festivalu "U zagrljaju glazbe, kamena i mora", zbog vremenskih neprilika koncert se morao odgoditi.

"Kiša nas je prvi put prekinula, ali zato smo sada dobili drugu priliku i festival se iznimno preselio u dvoranu Saline. Pozivam sve da nam se pridruže u ovom pozdravu ljetnoj sezoni iza nas", rekao je Massimo koji se veseli što će još jednom izaći pred publiku u svojoj rodnoj Istri.

A za sve kupce ulaznica za koncert Massima organizatori su pripremili i posebno iznenađenje pa će na ulazu u dvoranu poklanjati Massimov album "Sada".

Ulaznice kupljene za raniji termin vrijedit će i za ovaj datum, no oni koji još nisu osigurali karte, mogu ih kupiti u sustavima Eventim, Entrio i mojekarte.hr kao i na samom ulazu. Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a oni koji nisu cijepljeni mogu se besplatno testirati na ulazu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter