Dvadeseti ČAnsonfest

Iz Istre nastupaju Terzić, Načinović, Maer...

| Autor: Vanesa Begić
(Osobna arhiva)

(Osobna arhiva)


ČAnsonfest je došao do svog 20. izdanja, a održat će se u Kastvu u petak, 30. kolovoza s početkom u 20.30 sati na Crekvini. Među odabranim skladbama, tu su zastupljeni i brojni autori iz Istre.

Poznati rovinjski glazbenik Davor Terzić zastupljen je pjesmom »Liepe besedi«, čiji je autor glazbe, dok stihove potpisuje rovinjska glazbenica i pjesnikinja Vesna Terzić. Poznati i svestrani pulsko-labinski pjesnik i kantautor Daniel Načinović autor je stihova i glazbe pjesme »Sedan brigi ima Pula«. Pulski znanstvenik i glazbenik Valter Milovan Maer autor je stihova i glazbe pjesme »Tepli šporki daž«.

Bruno Krajcar, glavni urednik Radio Pule, inače poznati glazbenik, potpisuje glazbu pjesme »S praznun glavun« Katje Budimčić uz stihove Rajke Judrane Šepić.

Tu su i Robert Funčić i »Mazinac«, »Miljar kolori« koju izvode Francesco i Deborah, glazbu potpisuje Francesco Squarcia, a stihove Ljubica Bestulić-Stanković, dok je »Najboji čovek na svete« djelo Dražena Turine Šajete. Damir Vrbljanac izvest će svoju pjesmu »Štorije od kunelić«, a »Va mojoj duše« izvodi Hrvoje Hegedušić, koji je i autor glazbe, uz stihove Ljerke Hegedušić. »Vera« je naziv pjesme Andrine Frleta, čiju glazbu potpisuje Frane Frleta, a stihove Marina Valković.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter