ljetno druženje metalaca

Otkazan ovogodišnji GoatHell Metal Fest

| Autor: Ian Tataj
Angelus Apatrida su trebali gostovati na GoatHellu (Promo)

Angelus Apatrida su trebali gostovati na GoatHellu (Promo)


Ovogodišnji GoatHell Metal Fest 2024, tradicionalno ljetno druženje metalaca na utvrdi Punta Christo, ipak se neće održati.

- Hrvatsko Ministarstvo državne imovine, vlasnik utvrde Fort Punta Christo, obavijestilo nas je u posljednjem trenutku kako se na utvrdi, zbog nerješenih pravnih postupaka s trećom stranom, ne smiju održavati nikakvi događaji.

Iako smo uložili sve napore i do zadnjeg trenutka nismo odustajali, čak i uz podršku Grada Pule, nismo uspjeli promijeniti odluku ministarstva. Nažalost, nismo u mogućnosti u tako kratkom roku organizirati festival na drugoj lokaciji koja bi vama, našim posjetiteljima, pružila slično iskustvo i doživljaj, prenose iz organizacije.

Podsjetimo, GoatHell Metal Fest je pokrenula i organizirala mala grupa entuzijasta, iz čiste ljubavi prema metal glazbi i želje da u svom gradu stvore open-air festival koji okuplja ljubitelje metal glazbe iz cijelog svijeta.

- Festival nema sponzore ili odvjetnike koji bi nas zastupali u ovakvim situacijama, stoga je ovo borba malog čovjeka protiv sustava. No, nećemo odustati! Pred nama je izazov pronalaženja nove lokacije, gdje ćete vi, naši dragi posjetitelji, moći uživati u odličnoj metal glazbi i ljepotama našeg mora.

Obećajemo vam da vas nećemo razočarati i da ćemo uložiti maksimalne napore da se vidimo u 2025. godini, kažu iz organizacijskog tima, uz zahvale na razumijevanju i podršci u njihovim teškim trenucima.

Posjetitelji koji su svoju kartu kupili online putem festivalske web stranice i sustava Entrio, dobit će automatski povrat novca, a ostali na mjestu gdje su kupili ulaznice, obavještava GoatHell Metal Fest tim.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter