solomun u cave romane

Sve je bliže mega spektakl godine. Prodano 75% ulaznica

| Autor: Glas Istre
(Foto:  Solomun, BSH)

(Foto: Solomun, BSH)


Brojni zaljubljenici u elektronsku glazbu u Hrvatskoj s oduševljenjem su dočekali nedavnu vijest da će najveći DJ današnjice Solomun nastupiti 10. kolovoza u Cave Romane. Od tada je za ovaj događaj u Vinkuranu prodano tri tisuća ulaznica, odnosno 75 %. Ovaj nastup, BSH Invites Solomun i za mega zvijezdu ima također ima posebno značenje.

Solomun uvijek ističe povezanost s Hrvatskom i Balkanom. „Kad sam bio mlađi, znali smo provoditi cijele ljetne praznike u Hrvatskoj i Bosni s obitelji. Danas, kad sam na turneji skoro 10 mjeseci, stignem doći jednom u Bosnu i jednom u Hrvatsku!“ – izjavio je prije nekog vremena Solomun.

(Foto:  Solomun, BSH)(Foto: Solomun, BSH)

Mladen Solomun je rođen prije 48 godina u Travniku, a odrastao je u Hamburgu. Posljednjih godina jedan je od najtraženijih DJ-eva današnjice, a svi su njegovi nastupi danima unaprijed rasprodani. Za spektakl ljeta u Cave Romane kao jedini događaj ove godine u regiji na kojem će Solomun nastupiti, ulaznice se mogu kupiti u sustavu www.entrio.hr

Gotovo uvijek ističe kako melankolični i sentimentalni dio sebe vuče upravo iz naših krajeva. Obožava nogomet i često ga se može vidjeti u našem dresu kao i na utakmicama. Za njega glazba nije samo sredstvo za navođenje ljudi na ples. Glazba je raznolika kao i sam život: mnogo različitih nijansi, trenutaka i uspomena koje treba stvoriti. Glazba izaziva emocije i obrnuto. Upravo taj međuodnos Solomuna, koji predstavlja glazbu i emocije, te publike, ono je što predstavljaju njegovi setovi.

Ovaj ljetni spektakl u Vinkuranu najveće je priznanje hrvatskom glazbenom brendu BSH. Nakon proslave 10 godina organizacije vrhunskih glazbenih događanja, nastup Solomuna na BSH eventu iskorak je na razinu više. Najbolji glazbeni provod ovog ljeta organiziran je u suradnji s Općinom Medulin i Turističkom zajednicom Općine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini