prve riječi...

VIDEO / Evo kako je Sonja Kovač raznježila obožavatelje. Bella May napunila pet mjeseci

| Autor: Novi list
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatska influencerica Sonja Kovač na svojim društvenim mrežama često s pratiteljima dijeli različite trenutke iz svog života, a osobito one vezane uz majčinstvo. Ovog je puta podijelila da je njezina kćerkica Bella May napunila pet mjeseci, te pritom izgovorila svoje prve riječi.

Na svojem je Instagram profilu podijelila video kćerke, upitavši pratitelje čuju li oni isto što i ona.

,,Jel’ i vi čujete ili sam zabrijala? Preslušala sam već sto puta, meni je to to! Koji neopisivi osjećaj, jao!”, napisala je Sonja u opisu objave.

,,Jesam li ja to dobila svoj prvi mama na njenih 5 mjeseci sinoć”, stoji pak u videu.

Pratitelji su bili vrlo raznježeni objavom, a neki su u komentarima pojasnili kako to i nije toliko neuobičajeno za tu dob.

,,Iako sam logoped i znam da je to samo brbljanje, ne mogu si pomoći, topim se”, ,,Čuje se mama, samo to nije svjesno izgovaranje…kad počinju “pričati” idu sa slogovima ma, ba, ta, ha… i tako dalje, ali nama je mama to slatko čuti i kad znamo da nije svjesno“, ,,Da, ali ne zna što je rekla. To može bilo kome reći jer ne razumije što znači”, objašnjavali su pratitelji.

Podsjetimo, Sonja kćer dijeli sa zaručnikom Goranom Mandićem, s kojim je u vezi više od dvanaest godina. Najviše ih je spojila ljubav prema putovanjima i pokeru, a na desetu godišnjicu veze otputovali su na Maldive, gdje su se i zaručili.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter