kraj "moderne obitelji"

Ariel Winter otkrila kako živi svoj život van Los Angelesa

| Autor: Novi list
(Reuters)

(Reuters)


Ariel Winter otkrila je kako živi svoj život van Los Angelesa nakon što je Moderna obitelj došla kraju.

26-godišnja glumica, koja je 11 godina glumila srednje Dunphyjevo dijete Alex, odselila se iz Los Angelesa. Sada, ovih dana uživa u životu malo usporenijim tempom.

,,Mislim da LA nikad nije bio moj ugođaj, ali samo sam bila nervozna”, rekla je Winter za E! News o svojoj odluci da se preseli sa svojim dečkom, Lukeom Benwardom .

,,A onda mi se ukazala ova prilika, i pomislila sam, znaš što? U sezoni sam promjena i stvarno pokušavam ozdraviti, rasti i razvijati se“, nastavila je o selidbi na mirnije mjesto, te dodala: ,,To mi je dosta otvorilo svijet.”

Otkako je Moderna obitelj završila 2020. godine, Winter je ostala prilično suzdržana i izjavila je za novine da je prijelaz nakon desetljetnog prikazivanja sitcoma bio “težak”.

,,Kada prestanete raditi s nekim s kim ste radili gotovo svaki dan tijekom 12 godina, i onda to bude kao ‘Puf’. Sada su svi posvuda.”

Winter je rekla da ona i njezini bivši kolege glumci “pokušavaju ostati u kontaktu koliko god mogu”, ali bez obzira na to, povezani su za cijeli život.

,,Provodite toliko vremena s tim ljudima da stvarno postajete obitelj koju prikazujete”, otkrila je.

Posebno je bliska s Nolanom Gouldom, koji je glumio njezinog mlađeg brata Lukea Dunphyja u seriji.

,,On je moj brat. Bio je moj prvi najbolji prijatelj, što je stvarno lijepa stvar”, podijelila je, dodavši: ,,Upoznali smo se kad je on imao 10, a ja 11 godina, i prošli smo kroz toliko životnih faza zajedno. I izdržali smo kroz sve, dobro i loše.”

Poput Winter, Gould je također bio otvoren o izazovima s kojima se suočio nakon Moderne obitelji. Nakon što je proveo više od desetljeća njihovih formativnih godina u showu, Gould je priznao Jesseju Tyleru Fergusonu, u njegovom podcastu Dinner’s on Me, da mu je “teško uspostaviti vezu s ljudima”.

Ipak, Gould je rekao svom bivšem kolegi da “ne bi promijenio djetinjstvo” unatoč tome što izgleda prilično drugačije od njegovih vršnjaka.

,,Sva ta vrata su se zatvorila pred tradicionalnim načinom života, ali su otvorila ova stvarno lijepa vrata pred nekonvencionalnim, nelinearnim stilom života. Tako da ne znam. Zadovoljan sam time gdje sam sada i tako mi je drago što sam mogao biti dio showa. Ne bih to mijenjao”, zaključio je glumac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter