omiljeni joey

Zvijezde "Prijatelja" zabrinute zbog zapuštenog izgleda Matta LeBlanca 

| Autor: Novi list
(Reuters)

(Reuters)


Glumac Matt LeBlanc izgleda iscrpljeno i nezdravo na novim fotografijama, a njegovi prijatelji iz “Prijatelja” su zabrinuti, i nude pomoć na bilo koji način, ekskluzivno kaže izvor za In Touch.

,,Nitko ne pokušava posramiti Matta ili ga optužuje za bilo što u vezi načina života, to se ne događa ovdje”, istaknuo je izvor, dodavši: ,,Ono što je zabrinjavajuće, za Jen [ Aniston ] i cijelu ekipu iz Central Perka, jest to što je ovih dana takav samotnjak i jedva da se čuju s njim iz mjeseca u mjesec.” 

Podsjetimo, Matt je stekao međunarodnu slavu s ostatkom bivših članova serije “Prijatelji” kada je njihov sitcom dominirao televizijom 1990-ih i ranih 2000-ih. Glumac je tumačio Joeyja Tribbianija, nesretnog i šaljivog cimera lika Matthewa Perryja, Chandlera Binga, koji je često pazio na Joeya kao na starijeg brata.

Dvoje glumaca zbližilo se tijekom snimanja i ostali prijatelji čak i nakon što je serija prestala s prikazivanjem 2004. godine. Ostatak glumačke postave također se udružio i ostao u kontaktu.

Međutim, nakon Matthewove smrti u listopadu 2023., Matt je rijetko viđen u javnosti. Ovo nedavno uočavanje u petak, 20. rujna označava prvi put da je zvijezda slikana u nekoliko mjeseci – a očito stanje glumca zabrinulo je prijatelje.

,,Bio je u kontaktu od tragične smrti Matthewa Perryja, ali osim toga, samo se povukao i radio svoje bez ikakvog interesa za druženje”, rekao je izvor, te dodao: ,,To je jednostavno tužno za sve vidjeti.”

Nakon što je njegov prijatelj pronađen bez reakcije u hidromasažnoj kadi u LA-u, Matt je bio prvi član glumačke ekipe koji je pojedinačno objavio posvetu Matthewu Perryju.

,,Matthew. Teška srca se opraštam. Vrijeme koje smo proveli zajedno iskreno je jedno od najdražih razdoblja u mom životu,” napisao je ožalošćeni Matt, uz niz fotografija iz nekih od scena para u sitcomu NBC-ja, pa nastavio: ,,Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te svojim prijateljem. Uvijek ću se nasmiješiti kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada.”

,,Raširi krila i leti brate, konačno si slobodan. Puno ljubavi”, Matt je svečano završio objavu, prije nego što je dodao posljednju šalu između njega i njegovog pokojnog prijatelja: ,,I pretpostavljam da zadržavaš 20 dolara koje mi duguješ.”

,,Bio je tako optimističan, sretan tip, ali sada kao da se ne osjeća dostojnim biti u njihovom društvu”, navodi sada izvor, te dodaje: ,,Očito je njegovo samopouzdanje narušeno, a samo ga morate pogledati da biste vidjeli da se i fizički zapustio.” 

Izvor uvjerava da Matt još ima svoje stare prijatelje na koje se može osloniti.

,,Jen, Courteney [ Cox ], Lisa [ Kudrow ] i David [ Schwimmer ] svi ga žele vratiti u stado i ponovno mu dati osmijeh. Nedavna tragedija sve ih je naučila koliko je život uistinu kratak i dragocjen”, zaključio je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter