zajedničko iskustvo

Angelina Jolie i njezina šesnaestogodišnja kći Vivienne napravile iste tetovaže

| Autor: Novi list
(Reuters)

(Reuters)


Glumica Angelina Jolie nije stranac značajnoj tinti, ali njezina najnovija tetovaža ima posebno značenje.

Oscarom nagrađena glumica u nedavnom je intervjuu za CR Fashion Book podijelila da su ona i njezina 16-godišnja kći, Vivienne, napravile iste tetovaže tijekom rada na brodvejskom mjuziklu “The Outsiders”.

Jolie, koja je koproducirala predstavu, otkrila je da tetovaža sadrži riječi “Stay Gold”, što ima duboko značenje i za nju i za njezinu kćer.

Istetovirala sam ‘Stay Gold’ sa svojom kćeri Viv tijekom našeg vremena u ‘The Outsiders'” rekla je Jolie.

Izraz se odnosi na jednu od originalnih pjesama u glazbenoj adaptaciji klasičnog romana SE Hintona iz 1967.

,,To nam puno znači odvojeno i zajedno”, dodala je, naglašavajući kako tetovaža obilježava njihovo zajedničko iskustvo na projektu.

Inače, glumačka zvijezda, koja je debitirala s tetovažom tijekom premijere predstave u travnju, često surađuje s Vivienne, koja je igrala ključnu ulogu u pomaganju svojoj majci tijekom produkcije.

Jolie je otvoreno govorila o Vivienneinom kreativnom angažmanu i kako je njihova bliska veza procvjetala kroz projekte poput “The Outsiders”.

Podsjetimo, Angelina Jolie s Bradom Pittom ima šestero djece – Maddoxa (22), Paxa (19), Zaharu (18), Shiloh (17) i blizance Vivienne i Knoxa (16). Razvod bivšeg para, koji je u tijeku, bio je vrlo popularna tema u medijima otkako su se rastali 2016., te nastavlja dominirati naslovnicama dok rade na skrbništvu i financijskim nagodbama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter