dotukao ga hedonizam

VIDEO / Esmir iz Pule nasmijao sve na otvorenju Života na vagi: "Jedem puno mesa, a gdje je meso, tu je i piće"

| Autor: Glas Istre
(Foto: RTL)

(Foto: RTL)


Osmu sezonu popularnog reality showa 'Život na vagi' službeno je otvorila voditeljica Marijana Batinić, koja je kandidate dočekala s novim pravilima koja će dodatno začiniti natjecanje. Ove godine, nema tradicionalnih timova – natjecatelji će se boriti u parovima. 

Prije nego što su kandidati imali priliku upoznati svoje buduće partnere, pred njima je bio prvi, vrlo važan izazov. U botaničkom rezervatu Đurđevački pijesci, morali su prijeći stazu dugačku oko jedan kilometar. Ovaj zadatak je bio ključan jer je prvih sedam kandidata koji stignu do cilja dobilo priliku odabrati svog suborca. No, posebna nagrada očekivala je onoga tko prvi dođe do cilja – imunitet na sljedećem vaganju, koji će važiti za cijeli par, čime je postalo jasno da će jedan kandidat napustiti show već nakon tjedan dana.

Esmir (49) iz Pule bio je taj koji je prvi stigao na cilj i time osvojio imunitet. Ovaj veseli šoumen, poznat po svom humoru i pozitivnom stavu, odmah je osvojio simpatije svojih suparnika. Esmir se predstavio kao ljubitelj obrade kamena i ponosan otac dviju kćeri, s kojima ima odličan odnos unatoč razvodu od bivše supruge. Prijatelji su ga prijavili u show, uvjereni da će Esmir svojim šarmom i energijom osvojiti srca gledatelja.

Na vaganju, Esmir je otkrio da trenutačno teži 156,3 kilograma, ali je odlučan u svojoj namjeri da dođe do 100 kilograma. U šali je priznao da jede puno mesa, a gdje je meso, tu je i piće. Svojim duhovitim komentarima i opuštenim pristupom uspio je nasmijati cijelu ekipu, a otkrio je i neobičan detalj – u autu uvijek vozi vagu. "Došao sam tu i ne izlazim", rekao je Esmir odlučno, uvjeren da će ostati u showu do samog kraja.

Osmu sezonu "Života na vagi", showa koji mijenja živote i inspirira gledatelje diljem Hrvatske, možete pratiti od 2. rujna u 21.15 na RTL-u, a epizode će biti dostupne 24 sata ranije na platformi Voyo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter