IZNENAĐENJE ZA FANOVE

Taylor Swift dovela Travisa Kelcea na pozornicu tijekom koncerta u Londonu

| Autor: M. Č.
(Foto: Reuters)

(Foto: Reuters)


Travis Kelce se pridružio pop senzaciji Taylor Swift i njenim plesačima na pozornici u nedjelju navečer, na četvrtom od osam londonskih koncerata "The Eras" Toura.

Kelce je prošao čuvenom dijamantnom stazom na stadionu Wembley u svom prvom pojavljivanju na pozornici, a nastupio je zajedno sa Swift tijekom uvoda za "I Can Do It With a Broken Heart" u novoj "Tortured Poets" eri showa. Dok Swift prelazi na posljednju pjesmu te ere, obično izvodi kratki skeč s dvojicom svojih plesača, nakon što se čini da "padne mrtva" tijekom pretposljednje pjesme u setu, "The Smallest Man Who Ever Lived." Jedan od plesača nosi je do kauča u obliku srca, a zatim je ožive, promijenivši joj kostim iz bijele haljine u dvodijelni šljokičasti set.

Kelce se u toj točki pridružio trojcu na pozornici u punoj kostimografiji, pokazujući svoje glumačke sposobnosti. Videozapisi objavljeni na društvenim mrežama pokazali su Kelcea kako prvo nosi Swift do kauča, a zatim joj četkicom za šminku prelazi po licu.

Pokazao je i nekoliko plesnih pokreta, i to sve s velikim, luckastim osmijehom na licu.

Podsjetimo, Swift je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj zajedno s Kelceom pozira uz princa Williama, princa Georgea i princezu Charlotte, koji su prisustvovali koncertu prethodnog vikenda.

Inače, Kelce i Swift su povezani već gotovo godinu dana, otkad su prošlog ljeta kružile glasine o mogućoj vezi nakon što je Kelce u svom podcastu “New Heights” hrabro izjavio da je pokušao (i nije uspio) dati Swift narukvicu prijateljstva sa svojim brojem na jednom od njenih koncerata u Kansas Cityju.

S vezom su u javnost izašli u rujnu kada je Swift prisustvovala utakmici Kansas City Chiefsa protiv Chicago Bearsa, a od tada su često viđeni kako podržavaju jedno drugo i njihove vrlo javne karijere.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of