AFERA "ŽENSKE NOGE"

Suprug Blanke Vlašić oglasio se na društvenim mrežama u jeku glasina o prevari

| Autor: M. Č.
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Sportski belgijski novinar Ruben Van Gucht, suprug naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić, posljednjih se dana našao u centru medijske pažnje zbog takozvane afere "ženskih nogu". Naime, novinar je izazvao pažnju javnosti kada se putem video poziva javio u emisiju "Radio 2 Weekwatchers" iz svoje hotelske sobe, a gledatelji su tada primijetili ženske noge na krevetu iza njega.

Van Gucht je u jednom trenutku shvatio da se noge vide u kadru, pa je sve pokušao prekriti šalicom kave, no već je bilo kasno. Nakon incidenta je uslijedila mudra šutnja, no sada je istu odlučio prekinuti objavom na društvenim mrežama.

Na svojem je Instagram profilu objavio fotografiju sa svojim psom i čestitao rođendan "svom najboljem prijatelju".

Foto: Instagram

(Foto: Instagram screenshot @rvangucht)

Inače, kako prenosi Story, mediji u Belgiji su još prije desetak dana pisali o njegovu privatnom životu i odnosu sa spisateljicom i producenticom Charlotte Van Looy. Ruben i Charlotte su navodno istovremeno boravili u Nieuwpoortu, Valenciji i Milanu, a ona je prije dva i pol tjedna objavila fotografiju sa sportskim komentatorom. Isti medij piše da ona redovito prati Van Guchta na snimanju njegovog podcasta, "Cycling Club Wattage".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum