NEĆE SE BAVITI RIBARENJEM

ŽELE IH SE RIJEŠITI ZA VIŠE OD POLA MILIJUNA KUNA: Grad prodaje dvije brodice s povlasticama za gospodarski ribolov

(N. LAZAREVIĆ)

(N. LAZAREVIĆ)


Grad Pula je dvije brodice stekao kao ošasnu ostavinu, odnosno imovinu koja ostaje iza pokojnika bez vlastitih nasljednika, ili imovinu koje su se, što je najčešće slučaj, nasljednici odrekli zbog dugovanja ostavitelja pa ostaje, bez prava na odricanje, gradovima i općinama

Gradski Odjel za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu objavio je javnu dražbu radi prodaje motornih brodica i pripadajućih prava koje su u vlasništvu Grada Pule. Na dražbi će se tako naći motorna brodica Coastworker 30, gospodarsko-ribolovne namjene, izgrađena 2008., i to zajedno s povlasticom za gospodarski ribolov na moru. Početna cijena iznosi 380 tisuća kuna. Prodaje se i motorna brodica Pasara s kabinom iz 1989. godine, gospodarsko-ribolovne namjene, zajedno s povlasticom za gospodarski ribolov na moru. Početna cijena ovog plovila iznosi 190 tisuća kuna.

Nikakva garancija

Za svaku brodicu dražba će biti pojedinačna. Pravo nadmetanja imaju sve fizičke i pravne osobe koje uplate jamstveni polog u visini deset posto od početne cijene. Motorne brodice, navodi se u oglasu dražbe, prodaju se u viđenom stanju te se na njih ne daje nikakva garancija i isključuje se svaka mogućnost ulaganja prigovora na kvalitetu plovila, dijelova ili opreme. Razgledavanje brodica omogućit će se uz prethodnu najavu, a informacije se mogu dobiti u sobi broj 41, Forum 2/II kat ili na broj telefona 371-864 tijekom uredovnog radnog vremena.

Javna dražba provest će se u Komunalnoj palači u Puli, Forum 1, 15. ožujka s početkom u 12 sati. Najmanji iznos povećanja usmene ponude iznosi pet posto od početne cijene. (B. PETROVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter