DIREKTOR MONTE GIRA NA ODLASKU

VIDEO / DARKO BURŠIĆ: U Savezu komunista sam kao dobar vojnik bio od 1971. do 1992. A IDS…

| Autor: Ružica KORACA
Darko Buršić (M. MIJOŠEK)

Darko Buršić (M. MIJOŠEK)


"U Savezu komunista sam kao dobar vojnik bio od 1971. do 1992. godine", rekao nam je Darko Buršić, dogogodišnji direktor Monte Gora, pulskog poduzeća koje upravlja pulskim grobljem i sprovodima.

Buršića smo odmah pitali ako je član IDS-a, na što je on decidirano rekao: ne!

Kao što je poznato, Buršić je među pet pulskih direktora gradskih poduzeća koji su smijenjeni ili im se sprema smjena. No za razliku od ostalih, opći je dojam da on uživa gotovo pa jednoglasnu podršku građana.

Darko Buršić bio je direktor pulskog groblja od 1994. godine, dakle ukupno će odraditi 27 godina. Zvanje inženjera građevine pomoglo je svakako u njegovom djelovanju.

Smijenjen je 26. listopada a odluka stupa na snagu 8. studenog. Što se tiče nastavka karijere za Buršića nema dileme, on odlazi u mirovinu.

Ono što je naša ekipa vidjela jest da ga građani na pulskom groblju srdačno pozdravljaju, a čak su i negodovali zbog njegove smjene.

"Volio bih da onaj tko nastavi moj posao nastavi raditi kao do sada", rekao je Buršić, koji je tijekom mandata promijenio šest gradonačelnika i sa svima je, ističe, imao korektan odnos.

Darko Buršić okružen građanima

Građani o Buršiću imaju sjajno mišljenje

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter