Rok za prigovore 23. kolovoza

PRIVREMENA RANG-LISTA Za 364 mjesta u Studentskom domu stiglo 406 prijava

| Autor: Duška PALIBRK
(snimio Duško Marušić Čiči)

(snimio Duško Marušić Čiči)


Objavljena je privremena rang-lista studenata koji su ostvarili pravo na smještaj u Studentskom domu u Puli predstojeće akademske godine. Konačna rang-lista bit će objavljena nakon rješavanja eventualnih prigovora, koji se mogu uputiti Povjerenstvu za rješavanje prigovora zaključno s ponedjeljkom, 23. kolovoza.

Na natječaj je pristiglo 476 prijava, od toga je 406 potpunih i bodovanih prijava, a prema kvoti koju određuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja, u Studentskom domu u Puli mogu primiti 364 studenta te njih 20 prema posebnim odlukama.

Prvih 130 studenata na rang-listi mogu u Dom useliti početkom listopada, u postojeći Paviljon I, dok će novi paviljoni II i III preostala 234 studenta primiti nakon završetka izgradnje i opremanja. Očekuje se to u drugom semestru.

Privremena rang-lista s brojem bodova i ostvarenim pravom objavljena je na oglasnoj ploči Studentskog doma i na web portalu Studentskog centra u Puli. Prigovori se upućuju pisanim putem na adresu Studentski centar Pula, Studentski dom Pula, Preradovićeva 28a, 52100 Pula, s naznakom "Povjerenstvo za rješavanje prigovora".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter