SREĆOM NITKO NIJE NASTRADAO

FOTO / OGROMNA BETONSKA GROMADA OTPALA SA ZGRADE U ULICI SERGIJEVACA. Očevici kažu da je "puklo poput bombe"

| Autor: Glas Istre
(Snimila čitateljica)

(Snimila čitateljica)


Stare zgrade i njihovo renoviranje, posebice u staroj jezgri Pule, dobro su poznat dugogodišnji problem o kojem se vode brojne rasprave. No, dok se s riječi pređe na djela - obično potraje poprilično, ali jutrošnji događaj koji nam je javila čitateljica zorno prikazuje kako je renoviranja starih zgrada itekako hitno i nužno, jer u ovakvom stanju kakvom su danas ti objekti su opasni.

- Ovo su posljedice ranojutrošnjeg urušavanja dijela vijenca na zgradi u ulici Sergijevaca kod Clerisseauove ulice. Samo pukom srećom nitko nije nastradao. Očevici kažu da je puklo poput bombe kad se ogromna betonska gromada rasprsnula na pločniku, piše nam čitateljica, vlasnica jednog od stanova u toj zgradi, za koju ističe da vapi za obnovom.

- Možda ove slike ubrzaju postupak, zaključuje čitateljica.

Do trenutka snimanja fotografija otpali kameni dio zgrade uklonjen je sa ceste, no i bez toga fotografije dovoljno govore o žurnosti sanacije ovakvih objekata.

Jutros se urušio dio vijenca sa zgrade u Ulici Sergijevaca (Snimila čitateljica)Jutros se urušio dio vijenca sa zgrade u Ulici Sergijevaca (Snimila čitateljica)Jutros se urušio dio vijenca sa zgrade u Ulici Sergijevaca (Snimila čitateljica)Jutros se urušio dio vijenca sa zgrade u Ulici Sergijevaca (Snimila čitateljica)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter