važna obavijest za građane

Posebna regulacija prometa u Puli povodom blagdana Svih svetih. Autobusi do Gradskog groblja - besplatni

| Autor: Glas Istre
(Foto: Monte Giro)

(Foto: Monte Giro)


Komunalno društvo Monte Giro obaviještava cijenjene posjetitelje i sugrađane da će dana 31.10. i 1.11. na snazi biti uvedena privremena regulacija prometa u Vodovodnoj ulici u Puli, od OŠ Šijana do izlaza na Vitasovićevu ulicu. Dio Vodovodne ulice kako je to običaj za Sve svete postaje jednosmjeran od Gradskog groblja u Puli prema izlazu na Vitasovićevu ulicu u dane 31. listopada te 1. studenog. Molimo vozače da poštuju privremenu regulaciju prometa u navedene dane zbog sigurnosti svih sudionika u prometu.

U suradnji sa Pulaprometom 31. listopada te 1. studenog bit će organizirana besplatna linija broj 56  javnog gradskog prijevoza do Gradskog groblja u Puli. Autobusi će prometovati na relaciji Gradsko groblje - Ul. Starih statuta - Ul. Sv. Ivana (Gradska knjižnica) - Giardini - Zagrebačka ul. - Mletačka ul. - Narodni trg (tržnica) - Smareglina ul. - Giardini - Istarska ul. - Flavijevska ul. - Gradsko groblje, od 9 ujutro do 17.30 svakih 30 minuta (s pauzom od 12 do 14:30 sati).

Cvjećarnica Dalia na Gradskom groblju u Puli bit će otvorena u sve dane, pa i na sam blagdan Svih svetih. 

Na blagdan Svih svetih i na Dušni dan (1. i 2. studenog), kako je uobičajeno, u 15 sati na Gradskom groblju u Puli kod centralnog križa bit će održane svete mise za pokojne.

Komunalno društvo Monte Giro želi još obavijestiti sugrađane da će krajem studenog ove godine objaviti javni poziv za podnošenje ponuda za napuštena grobna mjesta na Gradskom groblju u Puli te da je povodom ovogodišnjeg blagdana Svih svetih zasadilo 12 mladih čempresa na Gradskom groblju u svrhu očuvanja stoljetnih drvoreda.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter