Na olakšanje mnogih

Benzinska pumpa na Verudi konačno krenula s radom

| Autor: Zoran Oljača
(Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)


Benzinska pumpa na Verudi, na adresi Krležina 11, kojom se već desetljećima koriste stanovnici Verude i Stoje te brojni domaći i strani turisti počela je s radom. Iako su nam iz Korporativnih komunikacija i marketinga INA-e bili javili da je pumpa s radom trebala početi sredinom rujna za otvaranje je bilo potrebno ishoditi uporabnu dozvolu. Evo što su nam naveli o tome što se sve na ovom maloprodajnom mjestu INA-e može naći.

- Rekonstrukcija INA maloprodajnog mjesta Pula - Veruda provedena je u skladu s najnovijim dostupnim tehnologijama. Nakon što su se stekli uvjeti za otvaranje maloprodajnog mjesta koje je nakon modernizacije, svojim kupcima, uz osnovna i UNP goriva, osigurava i vrhunska Class Plus Expert goriva.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Proširen je i asortiman drugih proizvoda, a u ugodnom ambijentu Fresh Cornera nudi se odlična kava, slasni hot dogovovi i sendviči pripremljeni od pomno biranih svježih sastojaka.

Kao lider na maloprodajnom tržištu, INA kontinuirano ulaže u svoju mrežu, pa će tijekom godine potpuno obnoviti 40 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj, naveli su Glasu Istre iz Korporativnih komunikacija i marketinga INA-e.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Podsjećamo kako je Glas Istre pisao krajem travnja, benzinska ctrpka INA- e na Verudi izgrađena je davne 1979. godine i godinama je, zbog svog položaja, bila proglašavana kao jedna od najprofitabilnijih u bivšoj državi. No, zub vremena učinio je svoje pa samim time i težnja za njenom modernizacijom bila je prioritet. Zbog toga su se u INA-i odlučili krenuti u njenu kompletnu obnovu, odnosno, bivša je vanjska konstrukcija maknuta, a nova danas Puležanima nudi sve ono što je zahtjevalo jedno moderno maloprodajno mjesto.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter