učini dobro djelo

Izaberi originalan dar i pomozi ženama koje se bore s rakom: Klub GEA održava humanitarnu aukciju, provjerite dio ponude

| Autor: Vanesa Begić
Maja Čerljenko, tri slikovnice, udruga MedulinArt (Privatna arhiva)

Maja Čerljenko, tri slikovnice, udruga MedulinArt (Privatna arhiva)


I ove godine Klub GEA održava humanitarnu aukciju poput ranijih godina. Kako vele iz GEE, "umjesto skupih poklona, izaberi originalan dar i učini dobro djelo – pomogni ženama koje se suočavaju i bore s rakom.

I tvoj prilog može pomoći da oboljelima u potrebi financijski pomognemo, da im omogućimo besplatnu podršku psihoterapeuta, savjetovanje s liječnicima specijalistima, da mogu dobiti savjete o zdravoj prehrani i prirodnim načinima održavanja zdravlja, da im se omogući limfna drenaža, kreativne radionice i drugi programi podrške. Izaberi nešto za sebe ili daruj dragu osobu i učini dobro djelo. Nemoj da ti se grusti!".

(Privatna arhiva)Knjiga "Šest milimetara" Ispovijest o boli i pobjedi - Josipa Pavičić Berardini, Hoću knjigu + šalica "Nemoj da ti se grusti" (Privatna arhiva)

(Privatna arhiva)Ruksak deblji s džepom 37 x 46 cm + šalica "Nemoj da ti se grusti" (Privatna arhiva)

Sudjelovanje

Aukcija traje do 27. listopada u 20 sati gdje svaki proizvod ili usluga ima početni broj bodova, a svaki bod vrijedi jedan euro. Svaka sljedeća ponuda uvećava se za najmanje jedan bod od prethodne. Zadnja najveća ponuda koja bude evidentirana 27. listopada do 20 sati osvaja licitirani predmet ili uslugu.

Ponude zaprimljene nakon 20 sati neće se uzimati u obzir, navode iz GEE ističući da je rok za plaćanje do 3. studenog. Predmeti se preuzimaju u prostoru Kluba Gea u Puli, Nobileova 1 od 28. listopada svakim radnim danom od 10 do 13 sati. Moguće je slanje predmeta poštom uz plaćanje poštarine pouzećem.

Uplata su moguće na IBAN: HR8124070001500023861 otvoren u OTP Banci uz naznaku broja artikla ili prilikom preuzimanja artikala.

Svoje su proizvode ili umjetnička djela donirali brojni pojedinci, kao i umjetničke udruge iz cijele Istre i ne samo. Ima tu autorskih slika, knjiga, skulptura, fotografija, unikatnih marama, narukvica, naušnica, tretmana za ljepotu, radionica za djecu, pizza, frizura - za svakoga ponešto.

Prilika je to za učiniti dobro djelo, promovirati lokalne proizvođače/umjetnike (a toliko se govori kupuj lokalno) i pomoći potrebitima jer je, nažalost, život prečesto nepredvidljiv i nikada se ne zna kada nas može, ili člana naše obitelji, zadesiti bolest. Tako da je to dvostruka prilika za pomoć, za učiniti nešto dobro, drukčije.

(Privatna arhiva)Radionica za rano učenje talijanskog jezika s Ester Richter Kontošić (Privatna arhiva)

(Privatna arhiva)Lara sweet land (Privatna arhiva)

Foto-album

Ponuda artikala je iznimno bogata, a u našem foto-album donosimo tek mali dio ponuđenoga - na FB stranicama GEE disponibilni su svi artikli i cjelokupna ponuda.

GEA ujedno organizira predstavljanje knjige Bruna Šimleše u pulskoj Gradskoj knjižnici i čitaonici danas, 24. listopada s početkom u 18 sati. Knjiga je naslovljena "A što kad se netko naš razboli".

Područje djelovanja Kluba Gea jesu socijalne djelatnosti, humanitarna pomoć, zaštita zdravlja, preventivno djelovanje, unapređenje i zaštite zdravlja osoba oboljelih od raka dojke i drugih malignih bolesti.

(Privatna arhiva)ZAZAS jewelry (Privatna arhiva)

(Privatna arhiva)Košarica višenamjenska + ćapin, ručni rad članica Kluba GEA(Privatna arhiva) 

(Privatna arhiva)Milica Šabanović, 20x20 cm, podloga mediapan, tehnika akril (Privatna arhiva)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter