HUMANITARNA AKCIJA

Članice Inner Wheel kluba Pula kroz niz aktivnosti doprinose lokalnoj zajednici

| Autor: Glas Istre
(Inner Wheel Pula)

(Inner Wheel Pula)


U suradnji s Kućom istarskog maslinovog ulja, Inner Wheel klub Pula, predvođen ovogodišnjom predsjednicom Mirjanom Milovan, za svoje je članice organizirao posjet muzeju istarskog maslinarstva u kojem je sav prihod od ulaznica namijenjen za potporu humanitarnim aktivnostima spomenutog kluba.

U prostoru Kuće istarskog maslinovog ulja članice su razgledale muzej i sudjelovale u vođenoj edukativnoj degustaciji, a također su puno saznale o nastanku ove zanimljive i pohvalne priče.

U ulozi domaćina bila je pulska poduzetnica Lorena Boljunčić, čija je ideja o Kući istarskog maslinovog ulja zaživjela još 2017. godine. Suvremeno uređen prostor u središtu grada na preko 500 m2 otvoren je tijekom cijele godine, a kroz razne aktivnosti i susrete kontinuirano doprinosi lokalnoj zajednici.

U njemu se već tradicionalno održava Smotra maslinara Pule i okolice, posjećuju ga predškolci i školarci, te organiziraju razna događanja i svečani domjenci pulskih tvrtki i institucija.

Članice Inner Wheel kluba Pula pokazale su veliko zanimanje za cijeli projekt te zahvalile na gostoprimstvu. Istaknule su da je to pravi primjer povezivanja poduzetništva i humanitarnog rada za zajedničko dobro u lokalnom okruženju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter