napokon!

Nakon četiri i pol desetljeća, novo ruho benzinske na Verudi

| Autor: Zoran Oljača
(Snimio Duško Marušić Čiči / Glas Istre)

(Snimio Duško Marušić Čiči / Glas Istre)


Dugoočekivana kompletna rekonstrukcija benzinske crpke na Verudi, na adresi Krležina 11, kojom se već desetljećima koriste stanovnici Verude i Stoje te brojni domaći i strani turisti, trebala bi biti gotova tijekom idućeg mjeseca.

Nekad jedna od najfrekventnijih

Tako će nakon puna četiri i pol desetljeća ova benzinska postaja dobiti novo ruho, a točan datum otvaranja novoobnovljene crpke još nije poznat, jer je predstoji još ishodovanje uporabne dozvole. O tomu što će se naći na ovom maloprodajnom mjestu INA-e, dobili smo odgovor iz Korporativnih komunikacija i marketinga INA-e.

(Snimio Duško Marušić Čiči / Glas Istre)(Snimio Duško Marušić Čiči / Glas Istre)

- Rekonstrukcija INA maloprodajnog mjesta Pula - Veruda provedena je u skladu s najnovijim dostupnim tehnologijama, a ishođenje uporabne dozvole očekuje se tijekom rujna. Nakon toga će se steći uvjeti za otvaranje maloprodajnog mjesta koje će nakon modernizacije, svojim kupcima, uz osnovna i UNP goriva, osigurati i Class Plus Expert goriva.

Proširit ćemo i asortiman drugih proizvoda, a u Fresh Corneru ponudit ćemo kavu, hot dogove i sendviče. Kao lider na maloprodajnom tržištu, INA kontinuirano ulaže u svoju mrežu, pa će tijekom godine potpuno obnoviti 40 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj, stoji u odgovoru na naš upit iz INA-e.

Podsjećamo kako je Glas Istre, krajem travnja, pisao o projektu benzinske postaje INA-e na Verudi koja je izgrađena je 1979. godine i godinama je, zbog svog položaja, bila proglašavana kao jedna od najfrekventnijih i najprofitabilnijih u bivšoj državi. No, zub vremena učinio je svoje, pa je samim time i težnja za njenom modernizacijom bila prioritet.

Zbog toga su se u INA-i odlučili krenuti u njenu kompletnu obnovu, odnosno, nekadašnja je crpka sravnjena sa zemljom, a nova, čije se konture već naziru, nuditi će sve ono što zahtjeva jedno moderno maloprodajno mjesto.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter