Duran Duran bi trebao započeti u 21.30

FOTO / Od jutra najvjerniji obožavatelji čekaju svoje idole ispred pulske Arene

| Autor: Doria Mohorović / Glas Istre
(Snimila Doria Mohorović / Glas Istre)

(Snimila Doria Mohorović / Glas Istre)


U Areni se večeras očekuje nastup Duran Durana, a najveći obožavatelji ovog legendarnog britanskog benda od jutra su se utaborili pred ulazom. Premijerni nastup rock glazbene ikone u pulskom amfiteatru, oko kojeg je postavljeno zeleno platno i ograda, došli su popratiti fanovi svih generacija iz brojnih zemalja.

Pa tako smo pred Arenom susreli obožavateljice iz Austrije i Velike Britanije koje su mjesto u redu zauzele dok je sunce bilo na najvišoj točci iznad horizonta.

(Snimila Doria Mohorović / Glas Istre)(Snimila Doria Mohorović / Glas Istre)

I prije podneva najvjerniji su fanovi, odjeveni u majicama omiljenog im benda, čekali pred ulazom kako bi koncert pratili iz prvih redova i bili što bliže svojim idolima. Večeras će se pred publikom u dvije tisuće godina starom amfiteatru čuti bezvremenska kolekcija hitova iz njihove 45 godina duge karijere, a kako je najavljeno, predstavit će i novi album "Danse Macabre".

Pjesme su to koje i danas čine obavezan repertoar radijskih postaja poput "Hungry Like A Wolf", "Rio", "Wild Boys", "Come Undone", "Ordinary World". Organizatori najavljuju da se vrata amfiteatra otvaraju u 19 sati, kako bi se izbjegle gužve i omogućio nesmetan ulazak. Početak koncerta očekuje se u 21 i 30 sati.

Glazbena institucija u Hrvatsku se vraća sedam godina nakon rasprodanog koncerta na zagrebačkom stadionu Šalata, a obožavatelji ne sumnjaju da ih večeras čeka još jedna nezaboravna večer.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter