bogata ponuda vina

FOTOGALERIJA / Započeo festival "Vinski grad": Manifestacija privukla velik broj posjetitelja

| Autor: Glas Istre


U Titovom parku se već treći dan za redom održava festival "Vinski grad" s bogatom ponudom kako domaćih tako i stranih vina. Ova manifestacija trajati će sve do 4. kolovoza, a posjetitelji mogu guštati u pićima i jelu svakog dana od 19.30 do 1 sat ujutro.

Festival je već privukao velik broj gostiju koji su zauzeli sva slobodna mjesta i uživali u večernjim satima kada je temperatura zraka već malo ugodnija.

Istarske vinarije čija vina posjetitelji mogu kušati su Benvenuti, Cattunar, Damijanić, Deklić, Fakin, Franc Arman, Matić, Medea, Marčeta, Pilato, Destileria Rossi i Vina Rossi te IQ- Istrian Qaulity (Capo, Damjanić, Geržinić, Kozlović, Matošević, Tomaz, Terzolo, Zigante…)

Od hrvatske vinarije na popisu su Markota, Štampar i Vinarija Kutjevo, a inozemnu ponudu vina čine talijanski proizvođač prosecca Astoria, francuski Lillet, Sedlak i Kotolenko iz Slovenije te Tikveš iz Makedonije.

Oni koji ogladne imaju priliku probati street food kreacije restorana Burin te Poli Dog, a tu je i selekcija President sireva.

Za zabavu je zadužen Jukebox.hr s glazbenom podlogom, a DJ Keđo dodatno će zagrijavati atmosferu vikendom.

Za sve koji će prvi puta posjetiti Vinski grad, važno je naglasiti da je na ulazu u Vinski grad potrebno unajmiti čašu za 5 €, a konzumacija na vinskim kućicama plaća se isključivo karticama te se vino može konzumirati na čašu ili butelju.

Ulaz u Vinski grad je besplatan, a cijene vina su promotivne. Sve važne informacije dostupne su na Instagramu https://www.instagram.com/vinart_croatia/?hl=en i Facebooku Vinarta https://www.facebook.com/vinartcroatia.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter