gastro tradicija

Žižo priprema megafritaju od 1.500 jaja i 10 kila šparuga

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Tradicionalna Uskrsna fritaja koju Puležani i gosti ne propuštaju, pripremat će se i ove subote na pulskoj tržnici. Riječ je o manifestaciji koja se već dugi niz godina odvija u organizaciji Grada i TZ-a grada Pule, a u realizaciji agencije Avenue.

Kako je najavljeno, Budimir Žižović Žižo i ekipa frigat će u velikoj padeli 1.500 jaja i deset kilograma šparuga te mladi luk. Očekuje se da će biti podijeljeno oko 600 porcija, a jelo će biti pripremljeno u 11 sati.

Žižović ovom prilikom poziva sve posjetitelje i degustatore na doručak u grad, uz komentar da je "obavezno ponijeti sa sobom predblagdansko proljetno i veselo raspoloženje".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter