mama, ja sam na bunarini

Omiljeno okupljalište Puležana diše punim plućima: Kafić na Bunarini ponovno otvorio svoja vrata

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Iako je popularni kafić Bunarina otvorio svoja vrata još prošlog vikenda, za danas je zakazano njegovo svečano otvorenje.

Jedriličarski klub Uljanik, koji je nedavno preuzeo koncesiju nad ovim ugostiteljskim objektom na deset godina, poziva sve prijatelje, dugogodišnje goste, sportaše i sve građane Pule da dođu na Bunarinu povodom ponovnog otvorenja caffe bara. Okupljene će od 10 do 14 sati zabavljati DJ Filjo, a za goste će se, kako kažu, naći i malo bakalara, pince i friganih kalamara.

"Lijepo vrijeme, uvijek izvrsna atmosfera na Bunarini te prijatelji, sportaši i sve generacije od klinaca do naših penzića, jamstvo su da će Bunarina i u narednim godinama disati punim plućima i biti jedinstveno mjesto u našem gradu", ističu iz JK Uljanik.

Jedriličarski klub Uljanik, u suradnji s Lučkom upravom i partnerima te Arena Hospitality Grupom, koncem travnja na Bunarinu dovodi osam maxi jedrilica u sklopu međunarodnog projekta MAXI ON Cooking 2024. koji će povezati Trst, Rovinj i Pulu, tj. Bunarinu.

Kako ističu iz JKU-a, brodovi koji dolaze impozantnih su karakteristika, a flotu predvodi ARCA 100 skipera Furia Benussia višestrukog osvajača mnogih sredozemnih maxi regata. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter