Latino i Chair dance

Plesne radionice u Centru Daria Udossi

| Autor: Doria Mohorović
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


U novootvorenom Centru Daria Udossi u Puli počele su prijave za dvije plesne radionice - Bachata Mindfulness i Dance ‘n Confidence. Kako saznajemo od osnivačice Centra Darije Udossi, mentorice za osobni razvoj za žene koja je osmislila spomenuta dva programa, Bachata Mindfulness je radionica za žene koje zanima latino prizvuk, žele plesati bachatu, ali ih zanima i puno dublja priča od samo pokreta i učenja napamet.

- Ovo je program i za početnice i za napredne plesačice, ali i za one koje nikad nisu plesale, a voljele bi naučiti. U ovom se programu puno povezujemo sa sobom iznutra, radimo na intuitivnom pokretu, vježbamo osnovne principe ženskog kretanja kroz prostor, radimo latino koreografske sekvence i pritom se dobro zabavljamo!, kaže Udossi.

Kaže da je program Dance ‘n Confidence namijenjen ženama koje uz chair dance (ples sa stolicom) žele probuditi svoju senzualnu energiju i ljubav prema sebi kroz pokret. Centar koji okuplja stručnjake na polju plesa, pokreta i osobnog razvoja te ostalih holističkih, kreativnih i opuštajućih praksi, otvoren je prije nekoliko tjedana, a kako kaže Udossi, već sad broji mnoštvo članova, posjetitelja i traži se mjesto više na programima. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter