Prikupljaju se donacije za besplatno ljetovanje djece u Istri

Novac će se utrošiti na plaćanje puta, izleta, obroka, kupovanje rekvizita za more

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Humanitarna udruga Naš san njihov osmijeh pokrenula je humanitarnu akciju More ljubavi s ciljem prikupljanja financijskih sredstava da bi djeci iz Hrvatske, BiH i Srbije omogućili besplatno ljetovanje u Istri. Promotor akcije za regionalno područje je Luka Škabić, kandidat za mistera turizma za 2023. godinu, dok je na nacionalnoj razini to Domagoj Jakopović Ribafish, poznati kolumnist, novinar, gastro bloger i diplomirani profesor geografije.

- Za potrebe akcije privatni iznajmljivači, hotelski lanci, turistički kampovi te ostale pravne i fizičke osobe ponudili su besplatan smještaj za više od 200 osoba iz triju navedenih država iz kojih imamo u planu dovesti dječicu s roditeljima ili skrbnicima na more, rekli su iz pulske udruge i dodali da je humanitarna akcija prijavljena nadležnom Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije.

Pozvali su sve pravne i fizičke osobe da im pomognu u njihovom cilju uplatama prema svojim mogućnostima na navedeni račun akcije. Iz udruge ističu da će prikupljena sredstva utrošiti na putne i prijevozne troškove, plaćanje izleta i aktivnosti za djecu, osiguravanje obroka, kupnju opreme i rekvizita za more te ostale troškove tijekom sedmodnevnog boravka u Istri.

Novac se može uplatiti na račun IBAN: HR9224850031500009445 otvoren u Croatia banci Zagreb.

Više informacija moguće je pronaći na društvenim mrežama udruge Naš san njihov osmijeh (Facebook i Instagram), putem e-maila

[email protected] ili broja 099 3083750

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter