PISMO ČITATELJICE

Pohvala osoblju ginekološke onkologije Pula: Brinu se da ne trpite bolove, hrabre vas i tu su kad god ih zatrebate

| Autor: Glas Istre
Pulska bolnica (Snimio Milivoj Mijošek)

Pulska bolnica (Snimio Milivoj Mijošek)


U našu redakciju javila se čitateljica Enisa Glavaš s pismom zahvale za djelatnike pulske bolnice. "Jučer pri otpustu sam tražila knjigu pohvala i žalbi, nisu imali vremena je donijeti jer zbilja nedostaje radne snage pa sam ovim putem im željela zahvaliti...", piše gospođa Glavaš. Njeno pismo zahvale prenosimo u cijelosti:

- Htjela bih pohvaliti svo osoblje ginekološke onkologije Pula. Od spremačice, medicinskih sestara do liječnika. Teško je povjerovati dok sami ne vidite koliko naporno rade svoj posao.

Medicinskoj sestri je osmijeh na licu iako sama odradi 12 satnu smjenu bila to noć ili dan... Brinu se da ne trpite bolove, hrabre vas i tu su kad god ih zatrebate.

Zaboravite i na strah i na bol i čak s nekom sjetom odlazite kući... Ponosna sam što imamo takvu bolnicu i takve ljude. Veliko hvala dr. Bečiću, dr. Belci, dr. Perkovu, mladom dr. Šajinu, sestrama Mirjani, Mileni, Mariji, Sonji i svim ostalima koji su doprinijeli da moj boravak na tom odjelu brzo i ugodno i nadasve uspješno prođe.

Također, posebna pohvala anesteziolozima i sestrama u operacijskoj sali, piše čitateljica Enisa Glavaš.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter