Prijedlozi za 2025. godinu

Poziv umjetnicima za izlaganje u Galeriji HUiU

| Autor: Vanesa Begić
(Foto: Promo)

(Foto: Promo)


Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika poziva autore i autorske timove (koji djeluju na polju primijenjene umjetnosti) da predlože programe za HUIU galeriju u 2025. godini. Prijedlog programa mogu dostaviti autori, grupe autora, kritičari, teoretičari i kustosi.

Prijaviti se mogu samostalne i skupne izložbe (polje primijenjene umjetnosti), radionice, interdisciplinarni projekti. Natječaj je otvoren od 18. lipnja do 18. srpnja 2024. Natječaj i prijavnica dostupni na njihovoj web stranici.

Tijekom 2025. godine program galerijskog prostora HUIU-a temeljit će se na upoznavanju lokalne zajednice s radom afirmiranih suvremenih umjetnika, ali i sa stvaralaštvom mladih neafirmiranih umjetnika koji upravo kroz program galerijskog prostora HUIU-a imaju priliku promovirati svoj rad.

Kontinuirani galerijski program izložbi nudi uvid u široki spektar djelovanja interdisciplinarnih umjetnika te trendova u struci. Naglasak je na lokalnoj i nacionalnoj sceni, uz pojedine izložbe inozemnih umjetnika. Rezultati poziva bit će objavljeni do 1. kolovoza 2023.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini