POGODIO ŠESTICU

SRETNI DOBITNIK IZ POREČA NA LOTU OSVOJIO 2,3 MILIJUNA KUNA! Otkrio je i svoj sistem igre

| Autor: Glas Istre
(Foto: Hrvatska lutrija)

(Foto: Hrvatska lutrija)


Javio se dobitnik šestice na Lotu, u iznosu od 2,3 milijuna kuna. Sretni dobitnik svoj je listić uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Poreču, Mate Vlašića 20, a uložio je 19 kuna, odigrao sistemski listić od sedam kombinacija te precrtao DA za dodatnu igru Joker.

Ovaj dobitak je izvučen početkom travnja, no dobitnik, koji je osvojio točno 2.375.548,74 kuna, javio se tek ovog tjedna.

Iz Hrvatske lutrije poručuju da je sretni dobitnik želio ostati anoniman, no podijelio nekoliko detalja vezanih uz igru i dobitak:

"Bližnji naravno znaju za dobitak, nisam to mogao sakriti od obitelji s kojom ću i podijeliti ovaj iznos. Ovo je dovoljno kako bi sebi i djeci riješio stambeno pitanje te zatvorio kredite", rekao je sretni igrač i dodao kako je i dalje prilično uzbuđen, no usprkos uzbuđenju, mirne glave i čvrsto na zemlji.

Uvijek igra iste brojeve, no kaže da nema sretno prodajno mjesto - uplaćuje gdje se nađe i gdje stigne. Rezultate izvlačenja provjerava na internetu, a upravo je tako saznao i da je šestica osvojena te kako je njegova kombinacija brojeva ona dobitna koja donosi 2,3 milijuna kuna:

"Moram priznati da su krenule suze radosnice, a kako bih bio sto posto siguran provjeravao sam dobitak nekoliko puta", istaknuo je sretni igrač.

Iako redovno igra Loto i Bingo, nije vjerovao u mogućnost osvajanja dobitka. Sada se i to promijenilo:

"Uvijek sam se nadao, no nisam vjerovao. Ali nikada ne reci nikada i sada mogu svima poručiti da igraju. Uvijek postoji nada. Moram dodati još samo jednu stvar - zahvaljujem Hrvatskoj Lutriji na iscrpnom informiranju oko dobitka, njegova podizanja i cijele procedure, a posebno zahvaljujem gospođi koja radi na glavnoj blagajni. Doista je bila od velike pomoći", rekao je na kraju sretni igrač.

Večeras, 15. travnja, igra se za šesticu od milijun kuna, u petak je novo izvlačenje Eurojackpota u kojem igramo za jamčenih 75 milijuna kuna, a subota donosi Loto 7 u kojem se igra za Jackpot od 5.000.000 kuna te dobitak 6+1 od 400.000 kuna.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter