ČLANOVI KK ISTRE PONOVNO BRILJIRALI

Klub iz Manjadvorci ekipni pobjednik 4. kola Croatia cupa u daljinskom jahanju


U organizaciji KK Vinie iz Bjelovara proteklog je vikenda održano 4. kolo Croatia cupa u daljinskom jahanju na kojem su članovi Konjičkog kluba Istra iz Manjadvorci ponovno ostvarili zapažene rezultate. Na stazama dužine 20, 40 i 83 kilometra u svim kategorijama nastupilo je 50-ak jahaćih parova iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Engleske. KK Istra je i na ovoj utakmici pokazao svoju dominantnost u disciplini daljinskog jahanja.

Klub su predstavljali najmlađi, počevši od Bora Winklera koji je osvojio treće mjesto u juniorskoj konkurenciji na 83-kilometarskoj stazi na grlu Qadir. Na istoj kilometraži Stefano Osip zauzeo je četvrto mjesto na grlu Neron, dok je Barbara Šošić na grlu Gazal Ahat osvojila drugo mjesto također u juniorskoj konkurenciji na stazi od 83 kilometra.

U seniorskoj konkurenciji za KK Istra nastupila je Dennise Radin i zauzela prvo mjesto u Croatia cupu na grlu Faressa. Sveukupni zbroj rezultirao je u konačnici i prvim mjestom u ekipnoj konkurenciji. Tako KK Istra i dalje nastavlja svoj pobjednički niz koji traje još od 2007. godine. Naredna utakmica jahače KK Istre očekuje u Čazmi, na Prvenstvu Hrvatske. (S. Z. T.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter