CapyCon

U subotu stiže konvencija o kvaliteti slobodnog vremena: Briškula, YuGiOh...

| Autor: Glas Istre
(Snimio Sergej Drechsler)

(Snimio Sergej Drechsler)


Dolazi Capycon, konvencija o kvaliteti slobodnog vremena u organizaciji Udruge Capybara, a ista se održava u subotu 26. listopada u prostorijama Osnovne škole Finida u Poreču, na adresi Rovinjska 12, od 10:00h do 21:00 h.

Skupa s brojnim drugim udrugama i ustanovama, Udruga Capybara pripremila je bogat program po svačijem ukusu, pa tako možete očekivati igraonice i turnire u društvenim igrama od Briškule i Šaha do Catana i YuGiOh-a, predavanja što stručna što razonodna poput Korada Korlevića, projekcijsku salu s maratonom uradaka Ralpha Bakshija, radionice za male ali i za odrasle, sportske, ekološke i glazbene kvizove, glazbene priče s Vejom i Tacoorom, mnoštvo izlagača i još puno, puno sadržaja i aktivnosti.

Cilj CapyCon je prvo da svi provedu dan u zabavi i druženju, no i da se publici proširi spoznaja o vrstama aktivnosti iz domene "Kvalitete slobodnog vremena". Stoga će, osim prikazanoga u programu, na CapyCon24 biti i mnoštvo izlagača koji su ponajviše udruge, ali i institucije i komercijalni izlagači, a posebno bi istaknuli humanitarne udruge, kako bi Vas potaklo da nađete čime bi se mogli baviti, te možda naiđete na nešto za što niste ni znali da postoji ili udrugu u kojoj bi mogli ponuditi koji sat volonterskog angažmana.

- Kako je CapyCon besplatna manifestacija s mnoštvom besplatnog sadržaja, predlažemo da dođete sa šakom kovanica i pustite koju neobaveznu donaciju nekoj od humanitarnih organizacija, prenose organizatori.

Za detalje o pojedinoj aktivnosti posjetite Facebook stranicu manifestacije https://fb.me/e/4j2Z7GZtS


Podijeli: Facebook Twiter