na funkciji bio od 2014. godine

Župan Miletić primio ravnatelja Specijalne bolnice Rovinj na odlasku

| Autor: Glas Istre
(Foto: Istarska županija)

(Foto: Istarska županija)


U sjedištu Istarske županije u Puli, istarski župan Boris Miletić održao je prijem za
ravnatelja Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju "Martin Horvat" Rovinj - Rovigno na odlasku, a koji je na toj funkciji bio od 2014. godine.

Bila je to prilika da župan zahvali ravnatelju na iznimno uspješnom radu i vođenju županijske Bolnice, koja je postala prepoznatljiv medicinski brend diljem Hrvatske, ali i šire zbog zdravstvenog turizma.

„Pokazali ste da se jednom zdravstvenom ustanovom može upravljati na drugačiji način, da se mogu napraviti kvalitetni iskoraci i osigurati našim građanima bolju zdravstvenu uslugu. Neke usluge za koje se ranije moralo putovati u Zagreb, sada su dostupne i u našoj Bolnici, u Istri, što je nešto zaista vrijedno i vaše veliko postignuće“, poručio je župan Miletić, koji je posebno izrazio zadovoljstvo projektom adaptacije i opremanja Odjela za dječju rehabilitaciju pri Specijalnoj bolnici „Martin Horvat“, u čije su se sufinanciranje uključili svi istarski gradovi i sve općine.

Zahvalivši se na prijemu, ravnatelj Rade je istaknuo kako je biti na čelu Bolnice bila
čast i privilegija, a posebno je zahvalan na prilici što je mogao učiniti nešto više za svoj grad i županiju, a što će ostati na dobrobit i budućih generacija.

„Odjele koje smo zajedno sagradili osigurali su obiteljima čija djeca imaju određene teškoće u razvoju cjelovitu i dostupnu uslugu ovdje, u našoj Istri“, kazao je ravnatelj Rade i istaknuo kako mu je Istarska županija uvijek bila partner u radu, te se nada da je ispunio do biveno povjerenje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter