mljac

U petak počinje 29. Tjedan restorana, evo gdje u Istri možete jesti za niti 25 eura

| Autor: Glas Istre
(Foto Tjedan restorana)

(Foto Tjedan restorana)


Najukusniji tjedan u godini, Tjedan restorana, počinje u petak, 11. listopada i traje do nedjelje, 20. listopada. Pridružuje nam se nekoliko novih restorana; od mladih, talentiranih kuhara do nagrađivanih chefova.

Restorani sudionici manifestacije gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 20/22/24 eura. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi 50% veća. 

Manifestacija "Tjedan restorana" inspirirana je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske. Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici.

U Istri se tako promotivni meniji mogu kušati u restoranu "Amifteatar", konobi "Soprano" i restoranu "Riva" (sve u Puli) te u "Premantura Resortu" u Premanturi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter