vrijednosni bon

Sveta Nedelja svakom učeniku sportašu daje po 50 eura za nabavku opreme

| Autor: Branko Biočić
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Općinska načelnica Općine Sveta Nedelja Irene Franković donijela je Odluku o dodjeli financijske potpore učenicima - sportašima za školsku 2024./2025. godinu. Ove godine osigurano je da svi učenici sportaši osnovnih i srednjih škola koji imaju prebivalište na području Općine Sveta Nedelja dobiju financijsku potporu u iznosu od 50 eura u svrhu nabavke sportske opreme putem vrijednosnog bona.

Općina Sveta Nedelja vodi računa i o svojim mlađim naraštajima pa povećanjem iznosa financijske potpore za sportaše želi potaknuti mlade na sudjelovanje i nagraditi one koji sudjeluju u sportskim udrugama i sportskim izvanškolskim aktivnostima. Pravo podnošenja zahtjeva za dodjelu financijske potpore imaju učenici - sportaši koji se školuju u osnovnim i srednjim školama i koji imaju prebivalište na području Općine Sveta Nedjelja, članovi su sportskog kluba i u sportskom klubu tijekom cijele godine uredno i redovito obavljaju svoje sportske zadaće priprema i treninga te sudjeluju na natjecanjima.

Rok za dostavu zahtjeva je zaključno do 11. listopada. Zahtjevi se dostavljaju isključivo na obrascu koji se nalazi u prilogu javnog poziva objavljenog na internetskoj stranici www.sv-nedelja.hrsv, a mogu se preuzeti i u Općini Sveta Nedelja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter