KIDS CRO RACE

Dječji entuzijazam rastjerao oblake: Na natjecanju sudjelovalo gotovo 100 mališana

| Autor: Glas Istre
(Foto: Kids Cro Race)

(Foto: Kids Cro Race)


Iako je početak utrke KIDS CRO Race u Labinu bio kišni, dječji entuzijazam rastjerao je oblake pa se djevojčica i dječaka u dobi od 9 do 12 natjecalo na biciklističkim trenažerima. Uzbuđenja na virtualnoj utrci, koja je dio međunarodne utrke CRO Race, nije nedostajalo jer je sudjelovalo gotovo 100 djece.

Pobjednici u kategorijama od 9 do 10 godina su Katarina Pavlović, učenica Osnovne škole Matija Vlačić te Martin Prskalo. U kategorijama od 11 do 12 godina pobjednica je Zara Alagić, učenica Osnovne škole Ivo Lola Ribar te Rikardo Brenčić iz Osnovne škole Matije Vlačića. Glavni cilj natjecanja KIDS CRO Race je na zabavan način potaknuti djecu na bavljenje sportom i rekreacijom te im pružiti jedinstveno iskustvo, uz bok profesionalnim biciklistima.

(Foto: Kids Cro Race)(Foto: Kids Cro Race)

Zahvaljujući partneru Keindl Sportu, svim su natjecateljima i ove godine osigurani bicikli i trenažeri na kojima prolaze zanimljivu virtualnu stazu. Također, edukatori Keindl Sporta educirali su djecu o biciklizmu i pravilnom ponašanju u prometu. KIDS CRO Race podržavaju i Kraš, BKOOL i Elite.

Iduća utrka KIDS CRO Race bit će održana 5. listopada u Labinu, u Karlovcu te posljednja, šesta, Zagrebu. Ukupni pobjednici bit će proglašeni 6. listopada u Zagrebu na završenoj ceremoniji dodjele nagrada.

(Foto: Kids Cro Race)(Foto: Kids Cro Race)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter