tradicija

Prijem povodom Dana policije u Istarskoj županiji

| Autor: Glas Istre
(Foto Istarska županija)

(Foto Istarska županija)


U sjedištu Istarske županije, u Puli, danas su istarski župan Boris Miletić i pročelnik Upravnog odjela župana Ivan Glušac upriličili tradicionalni prijem povodom Dana policije. Prijemu su prisustvovali načelnik Policijske uprave istarske Alen Klabot, zamjenik načelnika PU istarske Božo Kirin, načelnici sektora i načelnici policijskih postaja u Istarskoj županiji i suradnici.

Istarski župan Boris Miletić kazao je kako prije svega osjeća potrebu zahvaliti se svim policajkama i policajcima jer svojim radom, svakodnevno brinuo o sigurnosti naših sugrađana

"Danas nažalost svjedočimo nedostatku stručnih kadrova u mnogim sektorima, među kojima je i policijska služba i sigurno nije lako posložiti sustav koji bi pružao ovako dobre rezultate i tim više moramo cijeniti vaš rad. Segment sigurnosti je od velike važnosti, prije svega prema našim građanima, ali i prema brojnim posjetiteljima koji borave u Istri, iako možda nekada nismo toga ni svjesni. Svim policajkama i policajcima u povodu nadolazećeg Dana policije i blagdana zaštitnika policije Svetog Mihovila upućujem najiskrenije čestitke i želim mnogo uspjeha u daljnjem radu", kazao je župan Miletić.

Načelnik PU istarske Alen Klabot zahvalio je na prijemu te je pohvalio uspješnu dugogodišnju suradnju s Istarskom županijom.

"Drago mi je da ste prepoznali naš rad jer zaista visoka razina sigurnosti ne dolazi sama od sebe, nego je to plod rada svih policijskih djelatnika. Turistička sezona, a i cijela godina, je unatoč brojnim izazovima prošla odlično i s takvim dobrim radom ćemo nastaviti i dalje", ustvrdio je načelnik Klabot.

Pročelnik Upravnog odjela župana Ivan Glušac pridružio se zahvalama i čestitkama u povodu Dana policije, koji se tradicionalno obilježava 29. rujna, i sam ustvrdivši kako je Istra poželjna za život i odmor zbog mnogočega, a svakako i zbog faktora sigurnosti. 

Zamjenik načelnika Božo Kirin istaknuo je kako su cilj i imperativ zadržati maksimalno visoku razinu sigurnosti i suočiti se s novim izazovima na vrijeme dobrim pripremama i svakodnevnim obavljanjem radne zadaće.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter