eno-gastronomska manifestacija

Vinski grad na deset dana dolazi i u Poreč

| Autor: Glas Istre
(Foto TZG Poreč)

(Foto TZG Poreč)


Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić, direktor Turističke zajednice grada Poreča Nenad Velenik i Saša Špiranec, direktor Vinarta najavili su danas novu eno-gastronomsku manifestaciju koju će Park Olge Ban u Poreču ugostiti od 19. do 29. rujna ove godine.

"Organizacijom prvog Vinskog grada u Poreču, željeli smo predstaviti najbolje iz svijeta vina i omogućiti našim vinarima vrhunsku priliku za promociju, a u Vinartu smo pronašli idealnog partnera. Uvjereni smo u uspjeh ove manifestacije i sigurni da će građani Istre, kao i brojni gosti Poreča i Poreštine, pronaći nešto za sebe", istaknuo je Nenad Velenik.

U deset dana trajanja festivala posjetitelji će svakog dana od 19 do 1 sat moći uživati u opuštenom ambijentu Vinskog grada, te u širokoj ponudi brojnih istarskih, hrvatskih i inozemnih vinarija.

"Vinski grad godinama uspješno okuplja ljubitelje vina u različitim gradovima, a ideja ovog open-air festivala je posjetiteljima, koji možda nisu poznavatelji vina, pružiti priliku otkriti njegovu ljepotu te vinskim entuzijastima omogućiti uživanje u svojim omiljenim vinima kao i otkrivanje novih vinskih etiketa. S ciljem promicanja kulture vina, Vinski grad dolazi s raznovrsnom i kvalitetnom ponudom po pristupačnim cijenama", rekao je Saša Špiranec, direktor Vinarta. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter