za svakog ponešto

Otvoreni upisi na tečajeve i radionice POU-a Vodnjan

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Otvoreni su upisi na tečajeve i radionice Pučkog otvorenog učilišta Vodnjan. Tako se nastavlja trening tai chija namijenjen osobama treće životne dobi, a termin ostaje isti - ponedjeljak i srijeda ujutro u prostorima Stare škole/Astre ili Doma mladih, ovisno o vremenu.

S radom nastavlja i glazbeni vrtić, i početna i napredna grupa. Ciljevi su vrtića emocionalni i psiho-socijalni razvoj djeteta, uz razvijanje interesa prema glazbi, razvoja senzibiliteta na tonske visine, metar i ritam. U vrtiću se uče pjesmice, brojalice, sluša se glazba i igraju metodičke igre te se djeca upoznavaju s glazbalima i zvukovnom improvizacijom. Namijenjen je djeci od 6 do 8 godina, nema prijemnog ispita, a traje do lipnja. Nastava se održava u popodnevnim satima dva puta tjedno u trajanju od 45 minuta, a minimalan broj polaznika je 10.

Jezični tečajevi obuhvaćaju engleski, talijanski i njemački jezik, a podijeljeni su u početnu i naprednu razinu te su konverzacijskog tipa. Tečajevi traju dva mjeseca, a nastava se održava dva puta tjedno popodne.

Kao novina se uvodi tečaj njemačkog jezika za djecu od 4 do 7 godina, a osmišljen je tako da djeca uče jezik kroz igru, bez knjige. Nastava će trajati tri mjeseca, jednom tjedno popodne u terminu trajanja 60 minuta. POU osigurava nastavne materijale, a maksimalan broj polaznika je 10.

Dodatne informacije mogu se dobiti telefonski na 052/512-540, 091/617-5014 ili elektronski na [email protected].

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter