vremenska prognoza za istru

Danas sunčano i vruće, ali navečer nagla promjena. Evo što nas čeka za vikend

| Autor: Glas Istre, Petar Radovan / Istramet
(Snimio Duško Marušić Čiči / Glas Istre)

(Snimio Duško Marušić Čiči / Glas Istre)


U unutrašnjosti samo još u noći na četvrtak i prvome dijelu četvrtka promjenjiva naoblaka i mogući pljuskovi. Na Jadranu rijetko koji neverin moguć na sjevernom, mjestimice i srednjem dijelu u četvrtak, a zatim obilje sunca i vedrine. 

Idućih dana sve toplije, do vikenda kreće i novi toplinski val, no još do tada neće biti sasvim stabilno. 

Trodnevna Istrametova prognoza:

SRIJEDA - Pretežno sunčano vrijeme, sredinom dana i poslijepodne u gorju uz umjerenu mogućnost pojave pljuskova. Navečer su izolirani neverini mogući i na moru sjevernog Jadrana. Puhat će većinom slaba bura, danju duž zapadnu obalu Istre umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 16 do 22 °C, dnevne vrijednosti između 30 i 34 °C.

ČETVRTAK - Pretežno sunčano vrijeme, sredinom dana u gorju uz malu do umjerenu mogućnost pojave izoliranih pljuskova. Puhat će slaba do umjerena bura, danju duž zapadnu obalu Istre umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 18 do 23 °C, dnevne vrijednosti između 30 i 35 °C.

PETAK - Pretežno sunčano i vruće vrijeme. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 17 do 24 °C, dnevne vrijednosti između 32 i 36 °C.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter