"Za Labin bez plastike"

Besplatna radionica izrade torbi od starih majica

| Autor: Branko Biočić
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


U srijedu, 17. srpnja od 19 do 21 sat, u organizaciji inicijative "Za Labin bez plastike", ispred trgovine Vintage Wave u starom gradu Labinu održat će se besplatna radionica izrade torbi za kupovinu od starih majica. Radionica će se fokusirati na izradu torbi bez šivanja, pa stoga prijašnje krojačko iskustvo nije potrebno. Ovaj pristup omogućava svim uzrastima da sudjeluju u kreativnom procesu pretvaranja starih majica u moderne i korisne dodatke.

Posebno se mole roditelji da dođu s djecom kao pratnja, kako bi osigurali sigurnost i pružili podršku najmlađima tijekom radionice. Organizatori "Za Labin bez plastike", u suradnji s Vintage wave trgovinom, pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže i zajedničkim snagama i kreativnosti stvore jedinstvene torbe koje će biti ne samo funkcionalne, već i ekološki prihvatljive. Osim što ćete imati priliku naučiti kako izraditi torbu bez šivanja, moći ćete se upoznati i s drugim članovima zajednice koji dijele slične interese i vrijednosti.

Radionica je osmišljena tako da bude zabavna i edukativna, te da potakne kreativnost i svijest o važnosti očuvanja okoliša. Prethodna najava nije potrebna, a sav potreban materijal osigurava organizator. Projekt je sufinanciran sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter