rovinj

Dodijeljene pohvalnice i nagrade najuspješnijim učenicima srednjih škola

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Rovinj)

(Foto: Grad Rovinj)


Danas je za laureate županijskih i državnih natjecanja rovinjskih srednjih škola, kao i za maturante odlikaše, održan prijem na otvorenom prostoru iza zgrade Srednje škole Zvane Črnje i Talijanske srednje škole.

Gradonačelnik Marko Paliaga je, uz zamjenika Davida Modrušana, laureatima i učenicima koji su sve četiri godine završili s odličnim uspjehom dodijelio zaslužene pohvalnice i nagrade, a prijemu je također prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Edita Sošić Blažević.

Ovogodišnje maturante odlikaše čiji je uspijeh pojedinačno nagrađen sa 150 eura čine: Tina Jerković, Natali Rudan, Dean Maružin, Emily Aleksić, Leonard Fabris, Lota Juran, Maksim Nedeljković, Dora Prencis, Enrik Roža, Mia Žufić, Andrej Burazerović, Anastasija Smolica, Paolo Šterpin, Gabriel Tomaš, Elisabetta Borghetti, Ivano Capolicchio, Hana Hubanić, Eleonora Privrat i Luna Vokić.

Nadalje, pohvaljeni su i nagrađeni brojni učenici i učenice koji su na županijskim i državnim natjecanjima postigli zavidne rezultate te njihove mentorice i mentori, kao i ravnatelji i ravnateljice srednjih škola koji su također zaslužni za uspješne rezultate učenika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini