dječje utrke

U subotu u Zelena Resortu održat će se Pepi Kids Run

| Autor: Glas Istre
(Foto: Plava Laguna)

(Foto: Plava Laguna)


U subotu, 16. ožujka, od 13 sati ispred Laguna Lounge u Zelena Resortu na rasporedu su dječje utrke Pepi Kids Run. Utrke se održavaju u sklopu Plava Laguna Polumaratona koji će se održati u nedjelju, 17. ožujka

Utrke su besplatne za male sportaše, tako da pozivamo što više djece iz lokalne zajednice da se pridruži i okuša u prvim trkačkim koracima. Prijave su moguće od 10 sati u Laguna Loungeu. Prijave se zatvaraju kada utrka dosegne 300 natjecatelja. Dječje utrke organiziraju se u suradnji s Podravkom, pa će se mališani moći podružiti s maskotama Linom (Podravka) i Pepijem (Plava Laguna).

„Naši najmlađi uživati će u posebno pripremljenim utrkama skrojenim za zabavan ulazak u trkački svijet. Na raspolaganju su 4 utrke raznih dužina na jednoj od najljepših lokacija zapadne obale Istre - Zelena Resort. Start svih utrka planiran je ispred bara Plava Laguna Lounge. Djeca mlađa od 8 godina mogu trčati s roditeljima“, naglasio je prof. Goran Vrus, direktor utrke.

Staze i satnica:

1.200 m - za uzraste od 13 do 16 godina; start u 13 sati

800 m - za uzraste od 10 do 12 godina; start u 13.30 sati

400 m - za uzraste od 7 do 9 godina; start u 13.45 sati

200 m - za uzraste od 4 do 6 godina; start u 14 sati

U subotu će se održati i obiteljska utrka – 4 kilometra duga Family Run, koja počinje u 15 sati, a kotizacije za tu utrku bit će uplaćene porečkom Centru za inkluziju.

Na Plava Laguna Polumaratonu sudjelovat će više od tisuću trkača, a kada se tome pridodaju i natjecatelji u Family Run te Pepi Kids utrkama, brojka će dosegnuti gotovo 1500 sportaša svih kategorija. Prijave su u najvećoj mjeri iz Italije, Slovenije, Austrije, a ima i domaćih trkača.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter